Rossvelvet actuarà al vermut-concert d'El Siglo avui


  • Comparteix:

Una mescla d'estils que va del pop al jazz i fins al rock, passant per la música clàssica i l'indie / Font: Elsiglo.cat

Una mescla d'estils que va del pop al jazz i fins al rock, passant per la música clàssica i l'indie / Font: Elsiglo.cat

Rossvelvet omplirà el vermut-concert d'El Siglo d'aquest dissabte amb la seva barreja d'estils musicals, que inclou el pop, el jazz i la música indie. El concert constarà de tres actuacions, una a dos quarts d'una del migdia, la següent a un quart de dues i l'última, a les dues en punt. L'entrada és gratuïta.

Fa tres anys va néixer a Barcelona Rossvelvet amb l'objectiu de crear sense cap tipus de restricció ni etiqueta. Cadascun dels seus components va aportar un matís diferent a la seva música: l'Olga Boronat, lletrista i vocalista principal, havia participat en alguna formació de swing, jazz i soul; Moisès Cuadrado, pianista i compositor, provenia de l'escola clàssica; i Raúl Hurtado, el baixista, va aportar un aire més rocker i funky al conjunt.

L'any passat van guanyar el 2n premi a la Final Nacional del Surface Festival de Barcelona i van quedar en 10è lloc a la Final Internacional de l'IndigO2 de Londres. A més, han tocat en sales com l'Apolo, Salamandra, Be Cool o l'Ovella Negra.

D'altra banda, a la sala B d'El Siglo es podrà visitar l'exposició 'Somnis d'una pintora' de Rosa Nicolás. La seva obra basa la seva força en tres constants: el color, el dinamisme i l'Àfrica. La mostra es podrà visitar fins l'últim diumenge d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.