Dos films doblats en català i un subtitulat, estrenes d'aquest divendres


Temes relacionats

La nova versió de 'Desafío total' arriba als cinemes locals (14/set/12)

'Los Mercenarios' tornen a venir a Sant Cugat amb una segona entrega (24/ago/12)


  • Comparteix:

'A Roma amb amor' estarà doblada al català. / Font: Google

'A Roma amb amor' estarà doblada al català. / Font: Google

'A Roma amb amor', de Woody Allen, i 'Mata'ls suaument' s'estrenen aquest divendres als cinemes locals doblades al català, i la pel·lícula coreana 'Una vida nova', subtitulada. A més, els Yelmo projectaran el film protagonitzat per Joseph Gordon-Levitt, 'Sin frenos', i 'Atrapados en Chernóbil'. Roma es convertirà en l'escenari principal de quatre històries independents a l'últim treball de Woody Allen i Brad Pitt encarnarà un assassí al servei de la mafia a 'Mata'ls suaument'.

La comèdia protagonitzada per Woody Allen i Penélope Cruz, 'A Roma amb amor', mostra quatre històries de persones independents amb un escenari en comú, Roma. Un matrimoni americà que viatja a Itàlia per conèixer la família del promès de la seva filla, un italià que és confós amb un actor, un arquitecte californià i un matrimoni que es perd a la capital italiana seran els protagonistes.

La pel·lícula 'Mata'ls suaument' està basada en la novel·la de George V. Higgins del mateix títol. Brad Pitt es convertirà en un assassí a sou que intentarà detenir uns criminals que han atracat una partida de cartes controlada per la màfia.

El film 'Una vida nova' és la crònica de la vida de Jinhee, una nena de nou anys abandonada pel seu pare a un orfenat de Seül. La nena crearà una nova família amb les seves amigues.

Joseph Gordon-Levitt es convertirà en un missatger en el film 'Sin frenos'. La pel·lícula mostra la història d'un missatger de Nova York expert en esquivar cotxes i vianants a tota velocitat.

'Atrapados en Chernobil' és la nova pel·lícula del creador de 'Paranormal Activity', Oren Peli. Es tracta d'un grup de sis joves que viatgen a la ciutat on vivien els treballadors del reactor nuclear, deserta des del desastre fa més de 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.