L'escola La Farga torna aquest Nadal amb un nou musical, 'Sis monedes de plata'


Temes relacionats

El 'Somni' de La Farga es converteix en realitat deixant el públic bocabadat (16/des/11)


  • Comparteix:

L'espectacle de l'any passat va tenir gairebé 1.200 espectadors, i s'espera que aquest any en siguin més / Font: Lafargadigital.com

L'espectacle de l'any passat va tenir gairebé 1.200 espectadors, i s'espera que aquest any en siguin més / Font: Lafargadigital.com

L'escola La Farga interpretarà aquest Nadal el musical 'Sis monedes de plata' després de l'èxit de la representació de l'any passat amb 'Somni'. Aquesta activitat pretén implicar tots aquells alumnes amb inquietuds teatrals i musicals i obtenir un resultat el més professional possible. Les expectatives de públic són encara més altes que les de fa un any, quan gairebé 1.200 persones van assistir a l'espectacle. L'actuació tindrà lloc el segon divendres de desembre.

El responsable del musical, Xavier Mercader, ha explicat a Cugat.cat que esperen que el fet de tenir més temps que l'any passat per preparar l'espectacle es tradueixi en un resultat final millor.

Xavier Mercader

Hi ha un canvi de temàtica i d'escenografia, i el fet de tenir més temps per preparar-ho tot farà que el resultat sigui millor que el de l'any passat.


La temàtica d'aquest any no està directament relacionada amb el Nadal, però té un vincle amb els valors que són propis d'aquesta època de l'any. Els seus protagonistes, dos adolescents bastant egoistes, hauran d'entrar en un altre món per adonar-se de la importància de pensar en els altres.

Xavier Mercader

La història aquest any no està relacionada amb el Nadal però pretén reflectir els seus valors. Un parell d'adolescents arriben a un nou món i allà s'adonen que val la pena pensar en els altres.


Com l'any passat, el musical ha prescindit de les típiques nadales i ha apostat per cançons més modernes. El repertori de cançons d'enguany inclou des de temes de Disney, destinades als més petits, fins a cançons de la pel·lícula 'Grease'. Els organitzadors del musical esperen que hi hagi encara més públic que l'any passat, però no es plantegen fer més d'una funció perquè seria massa complicat logísticament.

Mercader remarca que volen obtenir un producte el més professional possible i, per això, el càsting està especialment adreçat a nois amb inquietuds interpretatives o de cant. No es tracta d'una simple festa de Nadal, afirma Mercader, sinó d'un musical en tota regla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.