'El tipo de la tumba de al lado' acosta un drama romàntic als santcugatencs


  • Comparteix:

L'adaptació teatral es va estranar a París fa dues temporades / Font: Focus.cat

L'adaptació teatral es va estranar a París fa dues temporades / Font: Focus.cat

Maribel Verdú arriba a Sant Cugat, acompanyada del televisiu Antonio Molero, protagonitzant l'adaptació teatral de la novel·la 'El tipo de la tumba de al lado', un 'bestseller' mundial de l'escriptora sueca Katarina Mazetti. Dirigida per Josep Maria Pou, l'obra narra amb humor la història de dos vidus que s'enamoren en un context poc favorable. Aquesta és la tercera vegada que Verdú visita el Teatre-Auditori després de 'Por amor al arte' i 'Un dios salvaje'. La gira de 'El tipo de la tumba de al lado' coincideix amb les nominacions de Verdú i Pou als Goya per 'Blancaneus'.

L'espectacle teatral, protagonitzat per Maribel Verdú i Antonio Molero, gira entorn l'enamorament de dues persones que han perdut les seves parelles i es coneixen al cementiri mentre visiten les respectives tombes.

A banda de la dificultat que suposa iniciar una història d'amor amb una pèrdua tan important com la de la parella, tant en Beni com la Dafne són persones completament diferents. Ella és una intel·lectual introvertida i ell un granger groller, franc i directe, però tots dos se senten units per la soledat que els envolta.

El director de l'obra, Josep Maria Pou, ha explicat a Cugat.cat que els protagonistes són una parella molt singular i que 'això dóna un especial atractiu a l'espectacle'.

Josep Maria Pou

És la història d'una parella molt singular, i això dóna un especial atractiu a l'espectacle. Dues persones solitàries que es coneixen en un cementiri.


L'obra, que ha adaptat Alain Ganas, és una comèdia tractada amb molt sentit de l'humor i parla sobre les diferències socials i culturals entre els éssers humans.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.