Madaula, Vilarasau, Milkyway, Bosch... pugen a l'escenari de Barcelona


Temes relacionats

Guille Milkyway col·labora en 'La dona vinguda del futur', que s'estrenarà al TNC (25/jul/12)

'Hedda Gabler' desconcerta el públic del Teatre-Auditori amb un muntatge que trasllada el clàssic a l'actualitat ( 9/mar/12)


  • Comparteix:

Madaula, Selvas i Olcina fan equip a 'Oleanna'

Madaula, Selvas i Olcina fan equip a 'Oleanna'

La temporada teatral de Barcelona arrenca amb un ampli ventall d'artistes santcugatencs que actuen a escenaris diversos com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Romea i el Lliure de Gràcia i Montjuïc. Ramon Madaula és el primer en entrar a escena aquest dissabte al Romea amb el drama 'Oleanna' de David Mamet i dirigit pel prolífic David Selvas. Altres rostres locals que es poden veure són Guille Milkyway, Emma Vilarasau i Francesc Orella, entre d'altres.

No hi ha temporada teatral en què un text de David Mamet no desfili pels teatres de Barcelona. 'Oleanna' és l'últim exemple i s'estrena aquest dissabte al Romea amb Ramon Madaula com a protagonista, que sembla haver-li agafat el gust a personatges tèrbols com el de 'Dubte'. 'Oleanna' parla del vincle afectiu entre el professor que interpreta Madaula i la seva alumna, encarnada per la sabadellenca Carlota Olcina.

Madaula és un dels molts artistes santcugatencs que apareixen a la nova cartellera barcelonina. El TNC compta amb Jordi Bosch, Míriam Alamany i Carles Martínez que actuen a 'La Bête', que també passarà pel Teatre-Auditori; Emma Vilarasau ho fa a 'Barcelona' i el cantant Guille Milkyway compon temes per a 'La dona vinguda del futur'.

El Lliure de Gràcia capitalitza les obres interpretades per santcugatencs amb Francesc Orella i Jordi Bosch, que fa doblet en aquesta temporada teatral. El primer protagonitza l'esperada 'Pàtria', que s'estrena el dia 18, on un polític independentista és a punt de convertir-se en president de la Generalitat. Orella també participa a 'L'estranger' d'Albert Camus i 'Hedda Gabler' d'Henrik Ibsen. Jordi Bosch també es divideix amb els muntatges 'Blackbird' i 'Els ferèstecs', que anirà al Lliure de Montjuïc. 'Els ferèstecs' també reuneix els santcugatencs Carles Martínez i Rosa Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.