Els tallers de Teatre Sílvia Servan arriben al vintè aniversari

Casadellà i Uxan, a la roda de premsa

Cultura

Publicat el 25/set/12 per Darío Albert

Els tallers de Teatre Sílvia Servan volen retre homenatge a l'actriu que els dóna nom en el vintè aniversari d'aquesta iniciativa. L'entitat ha creat una comissió encarregada de preparar els actes, que encara no estan organitzats. A més, els tallers volen consolidar els projectes que van iniciar l'any passat, com les colònies i les xerrades.

Els tallers de Teatre Sílvia Servan volen celebrar els 20 anys del primer curs dramatúrgic, engegat per la desapareguda actriu Sílvia Servan a la Casa de Cultura. Un dels coordinadors dels tallers, Roger Casadellà, ha recordat que el projecte de Sílvia Servan segueix viu i que està agafant noves dimensions.

Roger Casadellà

Li fem un homenatge a la Sílvia perquè el seu projecte continua més viu que mai. Tenim moltes ganes de seguir creixent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un altre objectiu dels tallers de Teatre és consolidar els projectes que ja van iniciar l'any passat, com els casals d'estiu i les colònies. A més, la coordinadora Marta Uxan ha destacat que actuaran en les festivitats locals com la Festa de Tardor, Carnestoltes i la Festa Major.

Uxan ha manifestat la intenció de crear una companyia perquè el grup d'adults pugui portar les seves actuacions fora de la ciutat.

Marta Uxan

És la creació d'una companyia dins els tallers de teatre dins d'un dels grups d'adults.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La posada en marxa dels tallers de Teatre Sílvia Servan serà aquest dissabte amb l'obra 'Sempre ens quedarà Basilea'. La representació anirà a càrrec dels professors dels cursos, que sortiran al carrer per oferir-la als santcugatencs. L'inici de l'obra és a la plaça Lluís Millet i acabarà davant del Monestir.