Victor Ullate, T de Teatre i Carlos Nuñez són alguns dels plats forts del primer trimestre al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Alguns dels artistes d'aquest primer trismestre.

Alguns dels artistes d'aquest primer trismestre.

El coreògraf i ballarí Víctor Ullate estrena a Catalunya 3 coreografies dins la programació del primer trimestre de 2004 del Teatre-auditori. Un total de 20 muntatges conformen la programació fins el mes d'abril que inclou els concerts de Carlos Nuñez, el flamenc de Mayte Martín i l'humor de les T de Teatre.

La programació del segon trimestre del Teatre-auditori compta amb un total de 20 espectacles, cinc dels quals s'inclouen dins l'oferts de La Xarxa i el Cicle de Música de Cambra. Les actuacions del ballet de Víctor Ullate, Mayte Martín, i el concert del gaiter Carlos Nuñez són els plats forts del conjunt de propostes.

Com sempre, teatre, música, dansa i òpera es donen la mà en aquesta programació, que inclou el muntatge 'Super-Rawal', que suposarà la participació de Sant Cugat en el Fòrum de les Cultures 2004. L'obra, que es representarà el 18 de febrer, és un exitós experiment escènic que té l'objetiu de connectar amb una part de la societat que, per diferents motius, que acostuma a acostar-se als teatres. Escoltem el seu director, Marc Martínez:

Marc Martínez

Aquesta obra vol connectar amb la gent que no acostuma a veure obres de teatre


L'oferta teatral permetrà als santcugatencs disfrutar de la presència als escenaris de l'actriu Maribel Verdú, a través de l'obra 'Por amor al arte'. L' escenari també comptarà amb una companyia de renom com les 'T de Teatre'. El popular i televisiu conjunt femení visita el Teatre-auditori amb 'Això no és vida, amb dramatúrgia de Sergi Belbel. Una de les actrius, Miriam íscla, explica que les 5 dones protagonistes encarnen els mals del segle 21:

Miriam Iscla

Parla de cinc senyores, perquè nosaltres, que quedi clar som senyores


El segell santcugatenc també estarà present de la mà de Ramon Madaula, un dels protagonistes d'Acosta't'. Juntament amb Àngels Gonyalons, Anna Ycolbaceta i Àlex Casanovas, l'artista santcugatenc acostarà els misteris i dificultats de les relacions humanes als espectadors:

Ramon Madaula

'Acosta't' parla de les relacions de parella, de la forma d'estimar


Una programació, en definitiva molt atractiva, que arrencarà el dia 2 de gener amb el llibret de Shakespeare, 'Nit de Reis'. Una obra coral que, a l'igual que 'Acosta't', també parla de les relacions humanes. Escoltem al director, Pitus Fernández:

Pitus Fernández

A l'obra es veuen les relacions humanes dels personatges


Aquest dijous es posen a la venda les entrades de la nova programació, que manté les tertúlies d'opera i els duets de poesia, els segons dijous de casa mes. L'oferta d'espectacles també incopora un canvi d'última hora: el concert de Gerard Quintana en substitució de l'actuació de Bebo Valdés i 'El Cigala', que han anul.lat la seva gira per motius personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.