Anul·lades l'actuació del Grup Mediterrània i l'obra 'Sempre ens quedarà Basilea'


Temes relacionats

La mostra de tallers de teatre de La Unió manté viu el record de Sílvia Servan (26/feb/12)

La Unió reactiva la programació cultural amb un concert de La Porta dels Somnis ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània és la primera proposta cultural. /Font: Grupmediterrania.org

El Grup Mediterrània és la primera proposta cultural. /Font: Grupmediterrania.org

L'estrena de 'Sempre ens quedarà Basilea', dels tallers de Sílvia Servan queda ajornat per dissabte de la setmana vinent perquè la pluja impedeix actuar a les places de la ciutat com estava previst. Godoy amb el muntatge d'Andreu Buenafuente y Berto Romero, 'Verás que todo es mentira', és l'altre aposta de l'espai per a l'octubre.

A causa de la pluja, l'actuació del Grup Mediterrània que estava prevista a la plaça d'en Coll ha quedat suspesa. L'estrena de la temporada a càrrec dels alumnes i professors dels tallers de Sílvia Servan que havien d'interpretar l'obra 'Sempre ens quedarà Basilea' per les places de la ciutat, queda ajornat per dissabte vinent.

La poesia teatralitzada arribarà el tercer divendres d'octubre amb l'obra 'Sopa de lletres'. Es tracta d'un espectacle breu on uns comensals soparan una deconstrucció de poesies variades. L'obra dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero 'Verás que todo es mentira', amb Godoy, arribarà el tercer dissabte d'octubre a les nou de la nit. El punt final de les activitats programades el posaran el tenors Daniel Alfonso, Sung Min Kang i Joan Prados amb una actuació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.