La pluja desllueix les activitats d'aquest dissabte del Patrimoni Viu


  • Comparteix:

Cartell d'enguany del Patrimoni Viu

Cartell d'enguany del Patrimoni Viu

Patrimoni Viu ha anul·lat totes les activitats d'aquest dissabte que havien de tenir lloc a l'aire lliure a causa de les fortes pluges. Altres activitats, com els tallers, s'han pogut reubicar a l'interior del Xalet Negre i sí que han tingut lloc. El berenar popular, previst per aquest dissabte a la tarda es fa finalment com a esmorzar aquest diumenge al matí. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha aclarit que es buscarà una nova data per les activitats que s'han hagut d'anul·lar.

Aquest dissabte estaven programades activitats com una classe de dansa tradicional a càrrec del Grup Mediterrània, concerts i un berenar popular, que han estat anul·lades per les fortes pluges que han caigut tot el dia. Sí que s'han desenvolupat els tallers i conferències sota l'aixopluc del Xalet Negre, però el mal temps ha tingut un impacte negatiu en la participació dels santcugatencs en aquestes propostes. La pluja, doncs, ha deslluït el segon dia d'aquesta 5a edició del Patrimoni Viu. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que per aquest motiu tornaran a programar les activitats que no han tingut lloc tan aviat com sigui possible.

Lluís Campins

Totes aquestes activitats que s'han hagut d'anul·lar les programarem un altre dia. Proposarem una mena de Patrimoni Viu 2, perquè tinguin lloc aquestes activitats.


El programa de diumenge s'ha pogut desenvolupar amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.