El Festival de Sitges torna a comptar amb representació santcugatenca


Temes relacionats

'Mal cuerpo' del santcugatenc Marc Carreté es projecta avui a Sitges ( 8/oct/11)


  • Comparteix:

Cartell del curtmetratge./ Font: Sitgesfilmfestival

Cartell del curtmetratge./ Font: Sitgesfilmfestival

El director i guionista santcugatenc Marc Carreté torna a tenir, per segona vegada consecutiva, un espai al Festival Internacional de Cinema de Sitges. La proposta escollida per a competir a la Secció Oficial del certamen ha estat 'Castidermia', un curtmetratge de terror que el santcugatenc ha realitzat al costat de Xavi Garriga. El curtmetratge del santcugatenc es projectarà al Festival de Sitges aquest divendres a la una de la tarda.

Un grup d'adolescents i un home embogit són els protagonistes del curtmetratge 'Castidermia', el treball del santcugatenc Marc Carreté que competirà a la Secció Oficial de la 45a edició del Festival de Sitges. 'Castidermia' mostra la venjança i tortura del fill d'un taxidermista a un grup d'adolescents conjugat amb una posada en escena i un disseny de producció ambiciós.

'Mal Cuerpo' va ser el títol del seu primer curtmetratge que també va realitzar al costat de Xavi Garriga i que el santcugatenc va portar a la passada edició del Festival de Sitges. Després del reconeixement professional que el santcugatenc ha adquirit, encara un nou projecte.

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obrirà aquest dijous les portes de la seva 45a edició. La pel·lícula catalana 'El cos', de la productora Rodar & Rodar, és la pel·lícula inaugural i comptarà amb la presència del director, Oriol Paulo, i els actors José Coronado, Belén Rueda, Hugo Silva i Aura Garrido.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.