Sant Cugat acollirà una nova edició del Campus Rock


Temes relacionats

La creativitat marca el Campus Rock Sant Cugat més participatiu (23/oct/11)

El Campus Rock aterra aquest divendres amb masterclass d'Anna Roig (20/oct/11)


  • Comparteix:

El concert d'una de les edicions anteriors / Font: Localpress

El concert d'una de les edicions anteriors / Font: Localpress

Sant Cugat acollirà l'últim cap de setmana d'octubre la sisena edició del Campus Rock, unes jornades on els joves músics que s'inscriguin participaran en tallers i concerts per potenciar la seva creativitat. El programa, que ja ha obert les inscripcions i compta amb 30 places, tindrà lloc al Casal de Cultura de Mira-sol. Enguany la col·laboració de l'Ajuntament es limitarà a la cessió d'espais a causa del context econòmic actual.

Durant tres dies, els joves músics que participin en aquestes jornades assistiran a tallers amb l'objectiu de despertar el seu esperit creatiu i començar a definir la seva personalitat musical. A hores d'ara, la 6a edició compta amb professors habituals de les edicions anteriors, com el teclista santcugatenc Joan-Pau Chaves, d'Els Pets i Gnaposs, el bateria de Lax'n'Busto, Jimmy Piñol i el saxofonista Oriol Cusó.

L'organització encara ha de confirmar la participació d'algun col·laborador més, 'algú destacat dins el panorama musical actual'. Sobre l'objectiu del programa, el codirector de Campus Rock Toni Xuclà ha explicat que la intenció és ajudar els participants a definir el seu estil musical.

Toni Xuclà

Volem que cadascú que es defineixi. No donem unes tècniques comunes per a tots.


La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament que enguany no farà aportació econòmica i es limitarà a cedir l'espai del Casal de Cultura de Mira-sol a causa del context de restricció econòmica. Malgrat això, Xuclà s'ha felicitat de la col·laboració del consistori i de les aportacions econòmiques de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) i la Generalitat. En el cas de l'ajuda del govern, Xuclà ha dit que encara estan pendent que es publiquin les subvencions.

Xuclà ha afegit que el Casal de Cultura de Mira-sol és un lloc perfecte per celebrar el campus perquè es tracta d'un espai allunyat del centre i on la música no molestarà els veïns. Per inscriure's cal enviar la sol·licitud a info@campus-rock.com abans del penúltim dimecres d'octubre. El preu és de 125 euros si es reserva abans del segon diumenge de mes. En cas contrari, serà de 150 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.