Profeslo fa una crida per apuntar-se als tallers de Ball de gitanes de Carnestoltes


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes es fa durant el carnestoltes.

El Ball de Gitanes es fa durant el carnestoltes.

La Promotora de Festes Locals fa una nova crida als santcugatencs perquè s'apuntin als tallers d'aprenentatge del Ball de Gitanes previst per Carnestoltes, després del poc interés que ha despertat la convocatòria. Els organitzadors animen als ciutadans perquè contribueixin a consolidar aquesta dansa a la ciutat.

El Ball de Gitanes preté ser un dels plats forts del Carnestoltes 2004, que torna a organitzar PROFESLO, Promotora de Festes Locals. No obstants, el baix nombre de participants que ha registrat la iniciativa ha portat als organitzadors ha convidar, de nou, als ciutadans a apuntar-se per ballar la dansa.

Cesc Franquesa, responsable del Ball de Gitanes, ha recordat que aquesta tradicional dansa té elements molts atractius:

Cesc Franquesa

És una seqüència de ball encadenada


Franquesa ha remarcat que els interessats tenen fins a mitjans de febrer per formar part del quadre de ball. El dansaire també ha comentat que el Ball de Gitanes es dirigeix a participants adolescents i adults; però que reserva un espai als més petits amb el Ball de les Gitanetes, que se celebrarà passat Reis. El coordinador de la dansa ha comentat altres avantatges de formar part d'aquesta iniciativa:

Cesc Franquesa

Els participants poden ballar la peça que més els agradi


Els assajos del Ball de Gitanes es faran, fins el 16 de febrer, tots els dilluns a la Casa de Cultura de 2/4 de 9 del vespre a 10 de la nit. Els tres últims assajos comptaran amb la presència del Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.