El cicle 'What comes Next', un dels principals reclams d'Hoboken


Temes relacionats

La sala de concerts fa un crida a la participació als grups locals (28/set/12)

Sant Cugat comptarà al novembre amb la nova sala de concerts (20/jul/12)


  • Comparteix:

The New Raemon, és un dels plats forts de la programació del primer mes de la sala / Font: Hoboken

The New Raemon, és un dels plats forts de la programació del primer mes de la sala / Font: Hoboken

Els grups santcugatencs Bremen i Mine! seran els encarregats d'inaugurar la sala de concerts Hoboken el segon divendres de novembre. A l'endemà, The New Raemon presentarà en concert el seu quart disc 'Tinieblas por Fin', acompanyat de la banda santcugatenca Bárbara Cuerva, que actuarà com a teloner. La nova sala de concerts de la ciutat presenta per al primer mes d'obertura actuacions de bandes com Mujeres i el cicle 'What comes Next' amb la presència de segells com LAV Records que presentarà un doble concert amb The Free Fall Band i Illa Carolina.

L'esperada sala de concerts batejada ja amb el nom d'Hoboken, en honor a la ciutat de Nova Jersey fronterera amb Nova York, en una clara referència a la situació de Sant Cugat amb relació a Barcelona, obrirà les portes el mes vinent amb la intenció d'oferir un nou espai on la música de qualitat sigui l'autèntica protagonista. Hoboken s'estrenarà el segon divendres de novembre amb un doble concert santcugatenc amb Bremen i Mine!. El primer grup presentarà el seu disc debut, mentre que la segona banda donarà a conèixer el seu segon llarga durada, 'La fi del món'. El primer concert serà d'entrada lliure amb invitació que es pot aconseguir al web Salahoboken.com

A l'endemà, dissabte, Hoboken ha preparat un concert amb The New Raemon que presentarà el seu nou disc que compta amb la col·laboració de la formació santcugatenca Bárbara Cuerva, que es va donar a conèixer per musicar el poemari 'De Nagasaki a Novorsibirsk', de Ventura Camacho.

Una de les propostes més destacades que la sala presenta, però, és el cicle 'What comes Next'. Hoboken aposta per aquesta iniciativa amb la idea que un cop al mes els millors segells nacionals presentin, en una espècie de 'showcase-hipervitaminat', les seves apostes per a la temporada. L'últim divendres de novembre es donarà el tret de sortida a aquesta iniciativa amb LAV Records, el segell de Miqui Puig. La jornada comptarà amb sessió del propi Puig i dels grups, The Free Fall Band, que presentarà el seu nou disc 'Elephants Never Forget'; i Illa Carolina amb el seu disc homònim. L'entrada al cicle serà gratuïta per a totes aquelles persones que hagin anat a algun dels concerts programats anteriorment durant el mes.

A més dels concerts, la sessió de club, tant de divendres com de dissabte, i vigílies de festiu, serà un altre pilar de la programació d'Hoboken. La idea girarà entorn la música indie i electrònica, amb la presència d'Oscar Delafé, Gusvanpop, Eneida Fever, Viktor Ollé i Mr. Brightside, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.