'Petits Camaleons' apropa a la ciutat grans artistes per al públic més menut


Temes relacionats

'Petits Camaleons', el 1r festival de música per a nens i nenes, arriba avui ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Txarango que ha omplert el pati de l'Escola de Música Victòria dels Àngels

Moment de l'actuació de Txarango que ha omplert el pati de l'Escola de Música Victòria dels Àngels

Els més petits de la ciutat han omplert de vida i ritme les instal·lacions de la 1a edició de 'Petits Camaleons', el primer festival dissenyat especialment per als nens i nenes fins els 12 anys. Artistes com Txarango, Teràpia de Shock, Lluís Gavaldà i el santcugatenc Albert Solà han fet ballar famílies senceres al ritme de les seves cançons. La jornada ha continuat amb el concert de Gerard Quintana, que ha fet aixecar tot el públic amb peces conegudes com 'Camins' i 'L'Empordà'; Els Amics de les Arts i Joan Colomo, entre d'altres.

Corredisses pel Teatre-Auditori i per l'Escola de Música Victòria dels Àngels per veure el màxim de concerts possibles. Aquesta ha estat la tònica d'una jornada que ha aplegat pares, fills i avis entorn la música. Lluís Gavaldà, Teràpia de Shock, Els Amics de les Arts, Gerard Quintana, així com Txarango i el santcugatenc Albert Solà han omplert de música els diferents escenaris que s'han repartit entre aquestes instal·lacions. Els grups han adaptat els seus temes i el volum de la música a les exigències dels més petits.

Els assistents han felicitat la proposta, que ha reunit famílies senceres i grups amb els mateixos gustos musicals i que, alhora, han gaudit dels diferents estils que han proposat les bandes participants.

Assistents

Hem vingut amb l'àvia i ens ho hem passat molt bé amb un públic molt transversal. / Estic esperant en Gerard Quintana. / Molt bona iniciativa però és cara. / Ens ha agradat molt el concert i ho recomanem a tothom.


Cugat.cat ha organitzat un espai per participar en un karaoke amb les cançons dels grups que formen part del cartell de la iniciativa musical. El darrer torn per cantar és aquest diumenge, de dues a quatre de la tarda. Els vídeos enregistrats es publicaran a la web de 'Petits Camaleons' de Cugat.cat. Des d'allà es podran votar les millors actuacions i el guanyador s'endurà diversos premis.

De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la innovació d'aquesta iniciativa que ha transformat el Teatre-Auditori amb una proposta molt dinàmica i familiar.

Mercè Conesa

Veig moltíssimes persones que s'han acostat a aquest primer 'Petits Camaleons'. Aconseguim fer una oferta per públic familiar i d'una manera molt dinàmica i diversa.


L'organització ha informat que tothom que tingui una entrada de dissabte pot aconseguir una promoció de dos entrades al preu d'una pel passi de diumenge si presenten la pulsera d'aquest dissabte. Cugat.cat oferirà aquest dilluns un reportatge amb els millors moments del gran esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.