El Teatre la Unió demostra la vitalitat de la nova temporada al carrer


Temes relacionats

El Teatre la Unió arrenca temporada amb els Tallers Sílvia Servan al carrer ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge de la presentació dels Tallers de Teatre Sílvia Servan d'enguany

Imatge de la presentació dels Tallers de Teatre Sílvia Servan d'enguany

El Teatre la Unió ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la nova temporada cultural. Un any més, alumnes i professors dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han estat els encarregats de portar la bandera inaugural amb l'estrena al carrer de 'Sempre ens quedarà Basilea'. Els tallers de l'equipament cultural celebren enguany els seus 20 anys de recorregut amb activitats commemoratives i d'homenatge a la seva fundadora, desapareguda fa dos anys. La vitalitat dels tallers ha estat el millor exemple d'una nova temporada del Teatre la Unió que aposta per una graella amb teatre, música, poesia i humor.

Les places de Lluís Millet, Quatre Cantons i Augusta han acollit aquest dissabte l'estrena de l'espectacle inaugural, que ha cercat obrir el Teatre la Unió i la seva programació a tota la ciutadania. De fet, la nova temporada busca, un any més, ampliar públic amb espectacles infantils, com el muntatge de titelles 'Hansel i Gretel', fins a la poesia teatralitzada del muntatge 'Sopa de lletres' que arribarà el tercer divendres d'octubre. El toc d'humor el portarà Godoy l'últim divendres d'octubre amb 'Verás que todo es mentira', proposta dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero. La lírica posarà el punt final a la programació de la mà del tenors Daniel Alfonso, Sung Min Kang i Joan Prados.

Enguany, a més, coincideix amb un aniversari rodó dels Tallers de Teatre de Teatre de Sílvia Servan. Segons una de les professores dels tallers, Marta Uxan, els 20 anys de la iniciativa volen tenir un record a la seva fundadora.

Marta Uxan

Intentarem reunir el major nombre d'alumnes, exalumnes i amics de la Sílvia Servan per commemorar el 20è aniversari dels tallers.


L'espectacle inaugural, que es va ajornar a causa de la pluja la setmana passada, ha estat a càrrec d'una trentena d'alumnes i professors dels tallers, que des de fa varies temporades donen el tret de sortida al curs i la programació amb un espectacle al carrer obert a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.