El Grup Mediterrània, seleccionat per formar part dels espectacles de l'Espai A

El Grup Mediterrània ha estat seleccionat, junt amb altres quatre Esbarts / Font: Gupmediterrania.org

Cultura

Publicat el 8/oct/12 per Sara Valdés

El Grup Mediterrània ha estat triat per formar part de la programació de l'Espai A, dins la xarxa d'arts escèniques amateurs de Catalunya. El grup actuarà a les poblacions de Montcada i Reixac, Fals, Arenys de Munt, Llorenç del Penedès i Caldes de Montbui. L'Espai A és una plataforma d'exhibició de les millors produccions de l'àmbit amater que es porten a escena a Catalunya que va arrencar el passat diumenge.

Aquesta és la segona temporada de l'Espai A, que comptarà amb la participació de 23 companyies i grups corals de teatre, bandes i esbarts seleccionats per presentar les seves propostes als escenaris de 15 ateneus de tot Catalunya i a la Fira Mediterrània de Manresa. El Grup Mediterrània actuarà juntament amb l'Esbart Dansaire de Rubí, l'Esbart Ciutat Comtal, l'Esbart Manresà de dansaires i Mediterrània Dansa de Figueres. Un dels membres del grup, David Gil, ha explicat a Cugat.cat que des del Grup Mediterrània estan molt contents del fet que es reconegui el seu treball.

David Gil

Estem contents que una iniciativa com aquesta reconegui la nostra feina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'aquest mes fins el maig del 2013 tindran lloc una vuitantena de representacions a través de les quals es mostrarà la diversitat i vitalitat creativa de les produccions amateur del país. La xarxa, la primera d'aquestes característiques que es crea a Catalunya, és un mecanisme que facilita l'intercanvi d'espectacles entre les comarques catalanes.

El grup està preparant un nou espectacle que s'estrenarà a finals d'aquest any o durant el primer trimestre del 2013. A més, la formació actuarà per la Festa de Tardor i ballarà al Teatre del Casal de Mira-sol el tercer diumenge de novembre.