Dissabte carregat d'activitats al 12è Festival de Poesia


  • Comparteix:

Francesc Garriga Barata és el poeta d'honor d'aquest festival

Francesc Garriga Barata és el poeta d'honor d'aquest festival

Una trobada poètica a Coll Favà, una mostra de poesia catalana a càrrec d'alumnes de les escoles del barri i un taller de creació poètica són les activitats previstes per al matí d'aquest dissabte, en el marc del 12è Festival de Poesia. El risc de pluja, però, ha provocat que les dues primeres activitats es traslladin a les galeries del claustre de Monestir. A la tarda es podrà gaudir de la inauguració de l'exposició de llibres d'artista inspirats en l'obra del poeta d'honor d'enguany Francesc Garriga Barata i també es podrà assistir a l'espectacle 'Pinzellades poètiques'. Ja a la nit, l'actuació 'Tots aquests dois' i el recital de poesia 'Vinc d'enlloc' seran els encarregats de tancar la jornada.

'Coll Favà: El Barri dels Poetes' és una trobada poètica al barri de Coll Favà, enguany dedicada al poeta Josep Vicenç Foix. L'activitat, prevista a la plaça Francesc Macià a les dotze del migdia, s'ha traslladat al claustre del Monestir. A la mateixa hora el Pati de Llibres, al carrer Xerric, acull el teatre de creació poètica per a infants. Mitja hora més tard, els alumnes dels centres educatius Pins del Vallès i Gerbert d'Orlhac recitaran poemes de Josep Vicenç Foix i del poeta Garriga Barata, també al claustre de Monestir per evitar la pluja.

Ja a la tarda, la galeria Pou d'Art acollirà la inauguració de l'exposició de llibres d'artista inspirats en l'obra de Francesc Garriga. L'exposició, que obrirà les seves portes a les sis de la tarda es podrà visitar fins el segon diumenge de gener.

'Pinzellades poètiques' és un recorregut per la poesia de Miquel Martí i Pol, Francesc Garriga i Anna Garcia Garay, tot de la mà de l'actriu Itziar Fenollar. L'activitat, que serà a La Galeria, començarà a dos quarts de vuit de la tarda. Més tard, a les nou del vespre, el Teatre-Auditori acollirà l'espectacle 'Tots aquests dois' inspirat en la figura del cantautor Guillem d'Efak.

Per tancar la jornada, a les onze de la nit, el Casal de Joves TorreBlanca serà l'espai on tindrà lloc el recital de poesia 'Vinc d'enlloc' a càrrec dels poetes Irene Solà, Irene Roca, Àlex Reig i Edgar Alemany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.