El treball en equip i la creació de sinergies, objectius de la nova proposta de l'OSSC


Temes relacionats

'Innovació i música' és la nova proposta de la Simfònica per a empreses (10/oct/12)


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha presentat aquest dimecres 'Innovació & Música', una iniciativa que té com a objectiu apropar l'agrupació musical a les empreses amb dues activitats ben diferents: les 'Experiències musicals' i els 'Concerts d'Empresa'. Amb aquestes propostes es pretén que els assistents coneguin millor l'OSSC i, en el cas de les empreses, establir sinergies entre el model empresarial i el musical. L'acte de presentació d''Innovació & Música', que ha tingut lloc al Teatre-Auditori, també ha servit per nomenar l'alcaldessa, Mercè Conesa, presidenta honorífica de l'entitat.

El programa 'Innovació & Música' està dirigit especialment al món empresarial per reforçar aspectes com el treball en equip i la creació de sinergies establint paral·lelismes entre el món musical i l'empresarial. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) s'obre així a les empreses amb dos productes ben diferenciats: l''Experiència Musical' per a la creació d'equips de treball i el 'Concert d'Empresa' per a grans esdeveniments.

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha fet públic el nomenament de l'alcaldessa, Mercè Conesa, com a presidenta honorífica citant els tres estaments necessaris perquè els músics puguin realitzar la seva tasca: el públic, les institucions i el món empresarial. Uns estaments que s'han donat cita plegats en aquesta presentació d''Innovació & Música'.

Flora Puntos

Som aquí per a realitzar el nomenament de la presidenta honorífica. I ho volem fer acompanyats amb els tres estaments essencials: el públic, les institucions i el món empresarial.


Durant l'acte, l'OSSC ha nomenat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, presidenta honorífica de l'agrupació musical. Aquest càrrec ja el van ostentar els alcaldes Aymerich i Recoder. Conesa s'ha mostrat molt agraïda per aquesta distinció i ha apostat per la col·laboració público-privada per afrontar aquests moments de dificultats econòmiques. L'alcaldessa també ha destacat en el seu discurs la importància de l'OSSC a la ciutat.

Mercè Conesa

Per mi l'OSSC és un projecte de ciutat i que depassa les persones que som avui presents. Volem que quedi per als nostres fills i filles, i néts i nétes.


La presentació d''Innovació & Música' s'ha emmarcat durant un concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha sorprès els assistents tocant fora de l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.