'Mar de tinta' il·lustra l'aigua amb tinta xinesa i paper d'arròs al Muntanyenc


Temes relacionats

L'artista Assumpta Osés exposa al CMSC durant dues setmanes (10/oct/12)


  • Comparteix:

L'artista posa amb la seva obra

L'artista posa amb la seva obra

L'artista santcugatenca Assumpta Osés ha buscat representar un dels quatre elements de la natura, l'aigua, amb una tècnica que combina la tinta xinesa i el paper d'arròs en l'exposició 'Mar de tinta'. Osés ha utilitzat la tinta oriental per reflectir d'una forma més original l'aigua, un element que volia tractar des que va començar a representar el foc. La mostra s'ha inaugurat aquest dimecres al Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) i es podrà visitar fins l'últim dimecres d'octubre.

'Mar de tinta' uneix la tinta xinesa i l'aigua per simular les marees i empra el paper d'arròs, un aliment que es cultiva amb molta aigua, d'aquesta forma l'artista ha fet un paral·lelisme entre els materials i el tema de l'obra. Osés ha explicat que la seva tècnica consisteix a fer unes onades amb tinta sobre el paper d'arròs i aplicar oli o aquarel·les.

Assumpta Osés

Treballo la tinta imitant l'aigua fent onades i aplicant oli i aquarel·les


L'artista santcugatenca també ha explicat que la seva estada a la Xina és el que li va inspirar per dur a terme aquest projecte i que encara no treballa en noves obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.