El Premi Literari de Valldoreix distingeix Manuel Roig i Núria Fornt


Temes relacionats

Obert el termini per participar a la 12a edició del Premi Literari de Valldoreix ( 4/abr/12)


  • Comparteix:

Moment de l'anunci

Moment de l'anunci

Manuel Roig Abad i Núria Fornt Suñé són els guanyadors de l'edició d'enguany del Premi Literari de Valldoreix, organitzat per l'EMD. En la categoria d'adults Manuel Roig ha estat el guanyador amb l'obra 'Ni cas!', amb un premi dotat de 2.000 euros. Roig ja va guanyar la darrera edició del certamen que es va celebrar fa dos anys. En categoria juvenil, Núria Fornt ha estat la premiada amb el text 'La vida acaba on l'art comença' i s'emporta 1.000 euros de premi. Els guardonats s'han conegut a la sala de plens de la Casa de la Vila just abans de la junta de veïns d'aquest dijous.

Al concurs s'han presentat 14 obres, nou en la categoria d'adults, quatre en la juvenil i una sense determinar. La guanyadora de la modalitat juvenil, Núria Fornt, s'ha emportat 1.000 euros de premi. Finalment, s'ha decidit premiar Manuel Roig amb els 2.000 euros corresponents per l'obra 'Ni cas!'.

El jurat del premi ha estat format per Mariona Masferrer, Andrés Ehrenhaus, Enric Larreula, Mariona Masferrer, Martí Bosch, Joaquim Castelló i Núria Stenger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.