Maldita Nerea fa embogir el públic del Teatre-Auditori amb 'Fácil'


Temes relacionats

Maldita Nerea presenta avui el seu nou disc, 'Fácil', al Teatre-Auditori (12/oct/12)


  • Comparteix:

Maldita Nerea ha fet aixecar el públic de les seves butaques

Maldita Nerea ha fet aixecar el públic de les seves butaques

El grup de pop Maldita Nerea ha fet embogir els prop de 800 fans que han omplert aquest divendres el Teatre-Auditori per gaudir del concert del seu darrer treball, 'Fácil'. Els espectadors, principalment adolescents, no han dubtat en taral·lejar les cançons del conegut grup des dels primers minuts, convertint-se en els protagonistes de la nit. Les últimes notes han vingut de la mà del públic amb els crits i ovacions que han dedicat a la formació.



Jorge Ruíz és la veu i el compositor de Maldita Nerea, grup que ha fet vibrar el públic del Teatre-Auditori amb el concert 'Mucho+Fácil'. El grup de pop ha ofert un espectacle de poc més d'una hora i mitja de durada, superant així les expectatives d'un públic que ha valorat l'entrega del cantant i dels músics dalt l'escenari.

El cantant Jorge Ruíz ha explicat que la complicitat, però, ha estat mútua.

Jorge Ruiz

El públic m'ha sorprès. Ha estat una nit molt emotiva. M'he despertat gràcies al públic.


Publicat el maig de l'any passat, 'Fácil' és el darrer treball de Maldita Nerea. El disc ha arribat a ser número 1 en les llistes de vendes i ha aconseguit el Disc d'Or a iTunes. 10 noves cançons que comparteixen un objectiu: fer somriure. El públic també ha gaudit dels temes més coneguts dels discos passats i no ha dubtat en posar-se dempeus per ovacionar la formació musical durant gran part del concert.

Públic

Ens hem aixecat. / És impressionant. / Estic emocionada.


Després del seu pas per Sant Cugat, Maldita Nerea farà les seves dues últimes actuacions a Vitòria i Madrid. Amb 'Mucho+Fácil', el grup de pop s'acomiada dels escenaris fins el 2014. Abans però, deixaran tres noves cançons per als fans més impacients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.