'La rateta presumida' ensenya els més petits a desconfiar de les aparences


Temes relacionats

'La flauta màgica' omple Can Ninot d'òpera i titelles (22/set/12)


  • Comparteix:

Moment de la representació a Can Ninot

Moment de la representació a Can Ninot

Una versió musical de 'La rateta presumida' ha arribat aquest cap de setmana a Can Ninot per explicar als nens i nenes que les aparences enganyen. Els titelles de tija han estat les protagonistes d'aquest espectacle de la companyia Veus-Veus, que ha omplert tres sessions del teatre més petit de Catalunya entre dissabte i diumenge.

En aquesta versió del tradicional conte de 'La rateta que escombrava l'escaleta', els pretendents de la rateta han hagut de cantar per convèncer-la que es casés amb ells. Amb aquest pretext, la història ha incorporat música en directe a través de cançons tradicionals com 'Cada dia al dematí' i 'Ploreu, ploreu ninetes'.

El membre de la companyia Jordi Font ha explicat que els canvis no afecten la moralitat de la història, on la rateta descobreix que no sempre es pot confiar en les aparences.

Jordi Font

Una de les coses que explica és que no ens podem deixar enganyar per les aparences, que a vegades el que sembla més bonic és el pitjor, com el gat.


El conte, la música en directe i els titelles de tija han convençuts els més petits, que han omplert Can Ninot en dues sessions dissabte i una diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.