Dagoll Dagom trasllada la por d'Edgar Allan Poe al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Joan Lluís Bozzo recrea l'ambient de l'obra de Poe.

Joan Lluís Bozzo recrea l'ambient de l'obra de Poe.

Unes 600 persones han gaudit aquest dissabte de la representació del muntatge 'Poe', de la companyia Dagoll Dagom. L'obra, escrita i dirigida per Joan Lluís Bozzo, recrea sobre l'escenari una selecció de contes i poemes de l'escriptor nordamericà Edgar Allan Poe. El públic ha ovacionat una companyia que sorprèn amb tots i cadascun dels seus muntatges.

'La por no procedeix de l'exterior. Està en nosaltres mateixos'. D'aquesta manera arrenca 'Poe', una creació fantàstica que treballa un gènere poc explotat pel teatre com és la por i el misteri. Per poder escenificar un clima fosc i tèrbol, Dagoll Dagom ha recorregut a un dels autors més adaptats a la història del cinema: Edgar Allan Poe. En aquest ocasió, la narrativa de l'escriptor nordamericà es converteix en un llibret que, segons Joan Lluís Bozzo, vol transportar l'espectador cap a l'excitació que provoca la por. El resultat és una obra fascinant, molt ben adaptada que desperta somriures entre el públic, però que també fa passar por. Gerald Fannon, programador del Teatre-Auditori, ens ho explica.


Gerald Fannon

Ha estat una molt bona funció. A la gent li ha agradat molt.


La resta de feina l'aporten els personatges i esperits que pugen a l'escenari, entre ells els actors Rosa Galindo, Òscar Mas i Miquel Fernández.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.