'Looper', amb Bruce Willis i Joseph Gordon-Levitt, arriba als cines de la ciutat


  • Comparteix:

Bruce Willis en un moment de 'Looper' / Font: Filmofilia.com

Bruce Willis en un moment de 'Looper' / Font: Filmofilia.com

'Looper' és la gran estrena de la setmana als cinemes Yelmo i Cinesa de la ciutat. El film nord-americà, protagonitzat per Bruce Willis i Joseph Gordon-Levitt, explica la història d'un grup d'assassins professionals del present però amb víctimes del futur. A més, Yelmo també projectarà la pel·lícula de terror 'Paranormal Activity 4'.

'Looper', dirigida per Rian Johnson, està basada en una màquina que permet viatjar al passat. Una màquina ràpidament prohibida, però aprofitada per organitzacions criminals per assassinar persones en el passat. Un fet que provocarà que un home, Joseph Gordon-Levitt, es trobi amb el seu 'jo' futur -Bruce Willis-. El film va ser seleccionat per ser la pel·lícula d'obertura del Festival de de Cinema de Toronto d'enguany, i ja s'ha estrenat als Estats Units i al Regne Unit. Es pot veure tant al cinema Cinesa com al Yelmo.

L'altra estrena de la setmana és el film de terror 'Paranormal Activity 4', que només es projectarà al Yelmo. És la quarta entrega de la saga, i explica el trasllat dels protagonistes a una casa nova on començaran a viure successos paranormals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.