El Taller del Teatre-Auditori construeix l'escenografia d''El nom'


  • Comparteix:

Els actors del muntatge / Font: Teatregoya.cat

Els actors del muntatge / Font: Teatregoya.cat

El Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori és el responsable dels decorats de l'obra 'El nom', que s'estrena aquest divendres al Teatre Goya de Barcelona. Es tracta d'una comèdia que es podria representar a la ciutat durant el 2013, segons ha explicat a Cugat.cat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues. 'El nom' està dirigida per Joel Joan i compta amb els actors Lluís Villanueva i Xavi Mira al repartiment.

En Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb el Claudi, un bon amic de la infància. Mentre esperen a la companya del Vicenç, l'Anna, li pregunten si ja ha escollit un nom per a l'infant, la seva resposta deixarà a tots bocabadats i obrirà una discussió familiar. Aquest és l'argument de la història que compta amb segell santcugatenc a l'escenografia i que podria veure's a la ciutat l'any vinent.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat la qualitat de l'obra i ha dit que confia que es pugui veure a la nostra ciutat.

Pep Tugues

És una comèdia molt divertida i d'un alt nivell. Esperem que sigui un èxit a Barcelona i que després passi per Sant Cugat.


Aquesta és la voluntat dels responsables de l'equipament cultural però, per ara, no hi ha cap data tancada.

Joel Joan, Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer són els protagonistes d'una obra que molts crítics relacionen amb 'El sopar dels idiotes' pel seu format i la forma còmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.