Els cinemes de la ciutat s'apunten a la 'Fiesta del Cine'


Temes relacionats

Increment de l'IVA als cines, teatres i galeries ( 1/set/12)


  • Comparteix:

Els espectadors podran veure cine a dos euros durant tres dies / Font: Blocs.mesvilaweb.cat

Els espectadors podran veure cine a dos euros durant tres dies / Font: Blocs.mesvilaweb.cat

Els espectadors dels cinemes Cinesa i Yelmo de la ciutat podran veure pel·lícules a un preu de dos euros l'entrada, gràcies a la iniciativa 'Fiesta del Cine', a la qual s'han adherit aquestes sales. Els interessats s'hi poden inscriure al web Fiestadelcine.com fins aquest diumenge i utilitzar les seves entrades promocionals dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve. A més, si ho volen, els ciutadans poden explicar què és allò que més els agrada del cinema i entraran en el sorteig d'un abonament per veure cinema de forma gratuïta durant un any.

Aquesta iniciativa aplega gairebé 300 sales de cinema d'arreu de l'Estat espanyol i és vàlida per a totes les pel·lícules de la cartellera. Els cinemes adherits representen un 80% dels que hi ha a l'estat.

'Fiesta del Cine' arriba després que, des del mes passat, entrés en vigor l'augment de l'IVA que, en aquest cas, passa del 8 al 21%. Els cinemes locals han augmentat aproximadament un euro el preu de l'entrada, situant-se a l'entorn dels 8,10 euros a Cinesa i 8,40 euros a Yelmo Sant Cugat, els dies laborables.

La Festa del Cinema està organitzada per la Federació d'Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FECE), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.