The New Raemon i Bárbara Cuerva, a la sala Hoboken avui


Temes relacionats

El cicle 'What comes Next', un dels principals reclams d'Hoboken ( 5/oct/12)


  • Comparteix:

The New Raemon i Bárbara Cuerva són els teloners del segon dia de Hoboken / Font: Hoboken

The New Raemon i Bárbara Cuerva són els teloners del segon dia de Hoboken / Font: Hoboken

The New Raemon presenta el seu quart disc 'Tinieblas, por fin' aquest dissabte en un concert a la sala Hoboken, on estarà acompanyat per la banda santcugatenca Bárbara Cuerva, que actuarà com a telonera. Aquest és el segon dia que la sala de concerts de Can Solà està oberta a la ciutat i el primer on tothom hi podrà accedir, ja que aquest divendres només era amb invitació. La sessió club d'aquest dissabte anirà a càrrec del discjòquei Oscar Delafé i Gus Van Pop. L'actuació comença a les deu de la nit.

El quart disc de The New Raemon és un treball més fosc, tal com ha explicat l'autor, que afirma que només existeixen dues bandes: els poderosos i la resta. 'Tinieblas, por fin' és el resultat de mirar l'exterior i mirar-se a un mateix.

El responsable d'Hoboken, Carles Cano, ha explicat que han escollit aquest grup perquè 'encaixa molt bé amb els paràmetres artístics de la sala' i que volien un grup conegut per arrencar amb força.

Carles Cano

És un grup que ens agrada molt i encaixa en els paràmetres artístics que volem a la sala. Volíem un nom conegut per arrencar amb una mica de força.


D'altra banda, la formació Bárbara Cuerva, que compta amb dos components de Sant Cugat, es va donar a conèixer per musicar el poemari 'De Nagasaki a Novorsibirsk', de Ventura Camacho.

El bateria del grup, Xavi Vila, ha reconegut en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que els fa molta il·lusió actuar de teloners de The New Raemon i en una sala 'que promet molt'.

Xavi Vila

No estem impressionats, jo diria il·lusionats. Estem molt contents de poder tocar abans d'un grup com The New Raemon i en una sala que promet molt.


La nit finalitza a Hoboken amb la sessió club d'Oscar Delafé DJ i Gus Van Pop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.