'Grease' desperta l'eufòria al Teatre-Auditori


Temes relacionats

El taller de teatre musical de Coco Comín rep l'empenta d'una trentena de joves (20/oct/12)

'Grease' torna a Sant Cugat coincidint amb el 40è aniversari de l'estrena del musical (19/oct/12)


  • Comparteix:

Manu Guix signa la direcció musical d'aquest muntatge

Manu Guix signa la direcció musical d'aquest muntatge

'Grease, el musical' ha fet embogir aquest divendres prop de 800 persones amb la primera de les cinc funcions que s'han pogut veure al Teatre-Auditori. La festa ha estat garantida des del primer moment gràcies a l'espectacularitat dels balls i les cançons i a unes melodies conegudes per tots. Un total de 33 artistes han compartit escenari fent vibrar un públic que no ha dubtat en posar-se dempeus per compartir amb els protagonistes l'eufòria d'una història d'amor que és un èxit assegurat allà per on passa.



Amb la pel·lícula de 1979, protagonitzada per Olivia Newton-John i John Travolta, 'Grease' va aconseguir el segell que l'ha situat entre els mites dels musicals. Fa quatre anys que la directora i coreògrafa, Coco Comín la va portar al Teatre-Auditori i ara ha tornat amb una nova versió amb 33 artistes i 18 números musicals. Protagonitzada per Edurne, amb el paper de Sandy, i Jordi Coll, com a Danny, el muntatge s'acomiada a la nostra ciutat de la gira per Catalunya, no sense haver fet vibrar abans un públic expectant.

Públic

Impressionant. / Repetiria una altra vegada. / M'ha agradat molt. / Tothom ha vist la pel·lícula. / Ballen molt bé.


L'espectacle, que s'ha allargat fins gairebé les dotze de la nit, ha comptat amb una segona part apoteòsica que ha fet aixecar el públic de les seves butaques a ritme de les cançons més sonades. Segons la directora i coreògrafa, Coco Comín 'Grease' pretén convertir-se així en un 'bàlsam per a les preocupacions' i és que compta amb tots els ingredients necessaris per aconseguir-ho.

Coco Comín

És un musical senzill. Ple d'un rock primerenc fàcilment assumible i d'una història d'amor i una estètica fantàstica.


Amb el seu pas per Sant Cugat 'Grease' ha refermat un èxit que l'ha acompanyat pels escenaris de tot el món. Diumenge baixarà el teló a Catalunya i entre les causes està la pujada de l'IVA, tal com ha assenyalat la seva directora.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.