Jeremy Jay arriba a Sant Cugat el tercer diumenge de desembre


Temes relacionats

Cugat.cat visita la Sala Hoboken, que obrirà les portes la setmana vinent (31/oct/12)


  • Comparteix:

Jeremy Jay arriba al desembre / Font: Salahoboken.com

Jeremy Jay arriba al desembre / Font: Salahoboken.com

La sala Hoboken oferirà un concert de Jeremy Jay el tercer diumenge de desembre. El músic 'indie' presentarà el seu tercer disc, 'Abandoned Apartments'. Abans de Jay, la banda amb components santcugatencs Eliah Smith pujarà a l'escenari. La cita començarà a partir de les set de la tarda. Les entrades al concert es podran comprar a la pàgina web de la sala, Salahoboken.com.

Jeremy Jay torna a Catalunya després de passar pel Primavera Sound, el festival de música 'indie' que se celebra a Barcelona anualment. Les cançons de Jay combinen guitarres i sintetitzadors. Després de debutar amb el disc 'A place where we could go' i seguir amb 'Slow dance', arriba ara amb el seu últim treball, 'Abandoned Apartments'.

La banda amb components santcugatencs Eliah Smith compartirà escenari amb Jay. El grup on toquen Xavi Vila i Maia Francisco interpretarà les cançons del seu primer disc, 'Present'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.