La Mostra de Teatre de Valldoreix porta l'obra 'El Rei Sol'


  • Comparteix:

Fragment de l'obra 'El Rei Sol' de Punt i Seguit Teatre / Font: Isabadell.cat

Fragment de l'obra 'El Rei Sol' de Punt i Seguit Teatre / Font: Isabadell.cat

La Mostra de Teatre de Valldoreix 2012 ofereix aquest diumenge l'obra 'El Rei Sol', a càrrec de la companyia Punt i Seguit i dirigida per Eloi Falguera. La representació, que serà al Casal de Cultura de Valldoreix, començarà a les set de la tarda.

La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que l'obra es remunta al 1658, quan el cardenal Mazzarino governa França amb poder absolut durant la minoria d'edat del jove Lluís XIV.

Trini Escrihuela

Veurem les martingales de favoritismes de l'època.


Afectat d'una malaltia incurable, el cardenal viu els darrers anys de la seva vida entregat als seus desitjos més obscurs. Per mitjà d'estratagemes diplomàtiques i polítiques, el cardenal negocia un tractat de pau secret entre França i Espanya. El seu objectiu és casar el futur rei amb la infanta espanyola. El que no sap és que la seva pròpia neboda, Maria Mancini, ha sabut robar el cor del jove rei.

La propera obra que es podrà veure dins el cicle de la Mostra de Teatre de Valldoreix 2012 serà 'Celobert' diumenge de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.