'Argo' i 'Hotel Transilvània', als cines locals


  • Comparteix:

Cartell del film 'Argo' / Font: Filmaffinity.com

Cartell del film 'Argo' / Font: Filmaffinity.com

El rescat de sis diplomàtics nord-americans de l'ambaixada de la capital de l'Iran arriba als dos cinemes de la ciutat de la mà del film 'Argo'. L'altra pel·lícula que s'estrena aquest divendres tant a Cinesa com a Yelmo és 'Hotel Transylvania', dirigida per Genndy Tartakovsky, i que també arriba en versió catalana als dos equipaments.

L'any 1979, l'ambaixada de Teheran va ser ocupada per un grup d'iranians i van retenir sis diplomàtics nord-americans. El film 'Argo' narra l'operació real que van dur a terme tant la CIA com el govern canadenc per rescatar-los. Amb aquest objectiu, decideixen representar un rodatge d'una pel·lícula, i així no aixecar sospites. Aquest film, dirigit i interpretat per Ben Affleck, està basat en fets reals.

L''Hotel Transylvania', d'animació, explica la història del compte Dràcula que crea l'hotel amb l'objectiu de protegir els monstres de l'amenaça dels humans. La filla del vampir, Mavis, celebra la seva majoria d'edat, corresponent a 118 anys, amb una festa on estan convidats tots els amics més propers de la família. Però un humà aconsegueix colar-se a la celebració, creant així un daltabaix a l'hotel. A més, el noi i la vampiressa s'enamoraran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.