El Campus Rock se suspèn per falta de finançament


  • Comparteix:

Cartell de la que havia de ser la 6a edició del Campus Rock

Cartell de la que havia de ser la 6a edició del Campus Rock

La 6a edició del Campus Rock ha quedat suspesa. Els directors de la iniciativa Toni Xuclà, Joan-Pau Chaves i Jimmy Piñol han explicat a través del seu perfil de Facebook que l'entitat que gestiona el Campus, ADIM, no pot fer front al dèficit que generaria aquesta nova edició. Els organitzadors afegeixen que ara per ara no hi ha tampoc matrícules suficients per cobrir les despeses.

En el comunicat, els tres directors recorden que en els darrers anys, tenint en compte la conjuntura econòmica, les aportacions que rebien per part de l'Ajuntament i el departament de Cultura han anat baixant. Per a aquesta nova edició, l'Ajuntament anava aportar només les instal·lacions, el Casal Mira-sol. La Generalitat, per la seva banda, encara no ha ingressat les subvencions del 2012 i sembla, segons el comunicat, que 'amb sort vindrien al 2013'. Això ha fet que l'únic ingrés que té l'organització per a les despeses de les classes i altres activitats que s'allarguen durant tot un cap de setmana és el procedent de les matrícules.

En el comunicat també expliquen que per a l'equip de professors 'mai no ha estat una feina lucrativa' i 'encara menys' per als membres d'ADIM. Els tres directors asseguren que el que els enriqueix 'és el contacte amb els alumnes' i saber que estan 'formant els artistes del futur'. A més, expliquen que els sap greu que el suport a la cultura i la formació quedi estancat, perquè 'és una decisió que patirem en un futur immediat'.

Finalment, es disculpen per les molèsties i la 'decepció que segur que comporta aquest comunicat'. Xuclà, Chaves i Piñol apunten que porten diversos mesos treballant per a aquest campus. Agraeixen, això sí, l'esforç de l'Ajuntament de la ciutat i de tot l'equip de professors i tècnics que en formaven part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.