'Verás que todo es mentira' presenta la vida com una falsedat absoluta

L'actor Godoy en un moment de l'espectacle

Cultura

Publicat el 26/oct/12 per Núria Juanico

L'espectacle 'Verás que todo es mentira' ha repassat aquest dissabte els temes més universals sota una mirada divertida que ha despertat somriures a una seixantena d'espectadors. El Teatre la Unió ha estat l'escenari d'un monòleg distès protagonitzat per l'actor uruguaià Godoy, que ha presentat la vida com una comèdia on tot és mentida.

A través dels records de l'actor, l'obra avança com una conversa amena on Godoy parla de sexe, Déu, les dones i la felicitat. Amb la mentida com a punt de partida i la creença que a la vida tot és fals, l'obra ha empès els espectadors a dir la veritat per obtenir així la felicitat absoluta però, alhora, tenir la consciència que l'existència humana és una gran comèdia.

El monòleg conté elements surrealistes i del teatre de l'absurd amb la intenció de plasmar la paradoxa entre la realitat actual, segons Godoy farcida de falsedats, i la ficció.

Godoy

El món et demostra que vivim una gran mentida. Utilitzo molt el surrealisme i l'absurd, que m'agraden molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Verás que todo es mentira', que s'ha representat a Barcelona i a Madrid, està dirigida per Andreu Buenafuente i coordinada per Berto Romero.