La intriga del drama històric vesteix la Mostra de Teatre de Valldoreix


Temes relacionats

La Mostra de Teatre de Valldoreix porta l'obra 'El Rei Sol' (28/oct/12)


  • Comparteix:

Fragment de l'obra 'El Rei Sol' / Font: Isabadell.cat

Fragment de l'obra 'El Rei Sol' / Font: Isabadell.cat

La companyia Punt i Seguit ha portat una obra d'amor i intriga de la cort de França a la 19a Mostra de Teatre de Valldoreix. El Casal de Cultura de Valldoreix ha tornat a ser l'escenari aquest diumenge d'una obra de petit format, que ha buscat despertar emocions en l'espectador, en aquesta ocasió a través de la història verídica de la minoria d'edat del gran Lluís XIV. Punt i Seguit ha escenificat 'El Rei Sol' a Valldoreix, perquè el consideren un dels escenaris més idonis per fer teatre amateur intimista.

Aquesta és la quarta vegada que Punt i Seguit participa en la Mostra de Teatre de Valldoreix, i en aquesta ocasió ho ha fet a través del drama històric. Les intrigues del cardenal Mazzarino, que governa durant la minoria de Lluís XIV, són l'argument d'aquesta peça, que desgrana les clavegueres de la monarquia absoluta francesa del segle XVII. El director de Punt i Seguit, Eloi Falguera, ha destacat que és una història amb tots els ingredients per funcionar teatralment.

Eloi Falguera

Parteix d'aquests fets reals que teatralment funcionent molt bé, perquè els personatges tèrbols i els afers negres del poder sempre desperten interès.


Falguera també ha destacat les qualitats del Casal de Cultura de Valldoreix per oferir teatre que desperti emocions, perquè permet tenir l'espectador a prop.

Eloi Falguera

Sempre és un plaer, dins del circuit amateur hi ha poques sales petites on puguis tenir el públic tant a prop. Punt i Seguir vol fer teatre així d'acollidor perquè és com es desperten emocions.


La propera obra que es podrà veure dins el cicle de la Mostra de Teatre de Valldoreix 2012 serà 'Celobert' diumenge de la setmana vinent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.