Arriba a Madrid el concert solidari de la Fundació Victòria dels Àngels


Temes relacionats

Nancy Fabiola ofereix un emotiu concert d'homenatge a Victòria dels Àngels (21/nov/11)

Sant Cugat serà la primera parada del cicle de concerts Nancy Fabiola Herrera (12/nov/11)


  • Comparteix:

Cartell de l'espectacle / Font: Victoriadelosangeles.org

Cartell de l'espectacle / Font: Victoriadelosangeles.org

La mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera ha protagonitzat aquest dilluns el segon concert del cicle 'Lucero nuestro' al Teatro de la Zarzuela a Madrid. Es tracta d'un cicle que va arrencar fa prop d'un any a Sant Cugat i que té per objectiu recaptar fons per a la Fundació Victòria dels Àngels. Després, l'espectacle visitarà Las Palmas i, segons ha explicat la directora de l'entitat, Helena Mora, a Cugat.cat l'any vinent podria tornar a la ciutat.

La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, ha explicat que amb els diners recollits l'entitat treballa per a la promoció del llegat de la soprano, el suport a joves músics i també destina una part al manteniment del fill de l'artista que pateix síndrome de Down i demència.

Helena Mora

Fem una tasca de divulgació de l'obra de l'artista. També oferim suport a joves músics i una altra part va destinat a Alejandro, el fill de Victoria dels Àngels.


El Teatre de la Zarzuela és l'escenari on la soprano es va acomiadar del món de l'espectacle i on aquest dilluns Nancy Fabiola Herrera ha interpretat el muntatge 'Lucero nuestro' que fa referència al fill de Victòria dels Àngels a qui ella anomenava 'Lucero mío'. La propera cita de l'espectacle serà a Las Palmas al desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.