Cugat.cat visita la Sala Hoboken, que obrirà les portes la setmana vinent


Temes relacionats

El discjòquei Guille Milkyway actuarà a la sala Hoboken (15/oct/12)

Dissidència Sònica anuncia un boicot informatiu a la sala Hoboken ( 9/oct/12)

El cicle 'What comes Next', un dels principals reclams d'Hoboken ( 5/oct/12)

Sant Cugat comptarà al novembre amb la nova sala de concerts (20/jul/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha visitat la nova sala de concerts Hoboken, que s'inaugura divendres vinent amb el concert dels grups amb components locals Bremen i Mine!. L'aforament de l'equipament és de 900 persones i l'objectiu dels responsables és oferir un nou espai on destaqui la música de qualitat. Hoboken és el nom de la sala en honor a la ciutat de Nova Jersey fronterera amb Nova York, i que vol fer referència a la situació de Sant Cugat amb relació a Barcelona.

Ja està gairebé tot enllestit perquè la setmana vinent la sala de concerts pugui obrir les portes als santcugatencs. Aquests dies s'estan fent els últims retocs amb la instal·lació del sistema de llums, de so, la col·locació de les barres i alguns acabats de decoració. L'equipament, de gairebé 700 metres quadrats, té dos pisos, dues sales i terrassa, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

La sala principal té una alçada de gairebé vuit metres i tindrà sessions de club de tarda per als joves d'entre 14 i 17 anys. A la nit, es podrà gaudir de concerts i sessions de club amb els paràmetres de qualitat de qualsevol espai d'aquest tipus de Barcelona. El responsable de la sala, Carlos Cano, ha explicat durant la visita de Cugat.cat a l'equipament que la filosofia d'Hoboken és la bona música.

Carles Cano

Volem vendre música, no copes. Volem que vingui la gent que vol sentir bona música.


A més d'una programació de concerts amb artistes reconeguts d'arreu de l'Estat espanyol, els músics locals tindran l'opció de tocar com a teloners. Cano ha assegurat que donen suport a les formacions locals santcugatenques.

Carles Cano

Volem implicació amb grups de la ciutat per completar l'oferta musical.


Els grups amb components locals Bremen i Mine! seran els primers a tocar a la sala divendres vinent. A partir de les deu de la nit la nova sala de concerts de la ciutat oferirà el disc de debut de Bremen i la presentació del segon llarga durada de Mine!, anomenat 'La fi del món'. L'aforament del concert és de 800 persones i s'hi pot accedir per una de les 500 invitacions gratuïtes que ofereix l'organització. Les 300 places restants s'obriran, també gratuïtament, a partir de les deu en estricte ordre d'arribada.

Habitualment el preu de l'entrada serà de 12 euros, 10 amb descompte i 9 si s'adquireix anticipadament al web Salahoboken.com. Entre dos quarts d'una i dos quarts de dues l'entrada serà gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.