El Cafè Auditori acull un 'Parlem de...' Tosca una hora abans de l'obra


Temes relacionats

'Tosca', de Giacomo Puccini, torna a l'escenari del Teatre-Auditori ( 9/nov/12)


  • Comparteix:

La conferència es farà al Cafè Auditori / Font: Localpress

La conferència es farà al Cafè Auditori / Font: Localpress

El Cafè Auditori acull aquest divendres al vespre la conferència del cicle 'Parlem de...' sobre l'òpera italiana 'Tosca', a càrrec del crític musical Roger Alier. La conferència es farà una hora abans de començar l'obra al Teatre-Auditori, interpretada pel Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

La conferència s'havia de fer la setmana passada, però es va ajornar per aquest divendres. El cicle de conferències 'Parlem de...' analitza algunes obres que es representen a l'escenari del Teatre-Auditori, i en aquesta ocasió ho farà sobre l'òpera 'Tosca', de Giacomo Puccini. Sota la direcció de Daniel Gil de Tejada, i amb la participació de l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'òpera torna després de set anys a l'equipament municipal. L'espectacle començarà a les nou del vespre i les entrades tenen un preu de 48 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.