La festa de les entitats clou amb el pregó, la Fira d'Entitats i el Ball de Gitanes


Temes relacionats

Les entitats de cultura popular es reivindiquen en el primer dia de la Festa de Tardor (10/nov/12)


  • Comparteix:

Imatge de la Festa de Tardor d'enguany

Imatge de la Festa de Tardor d'enguany

La festa de les entitats posa avui el punt final a un cap de setmana amb prop de 40 propostes que han omplert els voltants del Monestir. Les activitats per aquest diumenge inclouen la Fira d'Entitats, amb més de 70 inscripcions, el pregó a càrrec de les coordinadores d'entitats de la ciutat i el tradicional Ball de Gitanes.

Més de 70 col·lectius participen a la Fira d'Entitats, que té lloc aquest diumenge de deu del matí a tres de la tarda a l'entorn del Monestir. El darrer dia de la Festa de Tardor també inclou altres activitats com una gimcana fotogràfica, El Gran Dictat, un taller per saber com fer una pinya i una xerrada de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), entre d'altres.

El membre de la comissió de la Festa de Tardor Jordi Casas ha afirmat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' que el nombre d'entitats participants a la fira són entre una setantena i una vuitantena, tot i que sempre hi ha qui s'apunta a última hora.

Jordi Casas

Podrem arribar a la vuitantena. Entre 70 i 80 són les entitats que vénen participants aquests darrers anys.


Al punt del migdia té lloc el manifest, a càrrec de les coordinadores d'entitats de la ciutat, i per cloure aquesta Festa de Tardor, la Coordinadora d'Entitats de Cultura Tradicional i Popular Catalana ha organitzat el tradicional Ball de Gitanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.