S'exhaureixen les entrades per al concert de Sergio Dalma al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Sergio Dalma repassa 20 anys de cançons amb el seu públic més incondicional ( 1/feb/09)


  • Comparteix:

Sergio Dalma / Font: Neetmusica.com

Sergio Dalma / Font: Neetmusica.com

Les entrades per al concert de Sergio Dalma al Teatre-Auditori s'han exhaurit. El cantant pujarà l'últim dijous de novembre a l'escenari santcugatenc per presentar el seu darrer treball 'Via Dalma II'. El nou disc és la continuació de 'Via Dalma', guanyador de sis discs de platí, i repeteix la fórmula de versionar èxits italians del segle passat que també van triomfar a l'Estat espanyol.

Sergio Dalma ja va actuar a Sant Cugat fa tres anys, quan va oferir un concert per repassar els seus 20 anys de trajectòria professional. En aquella ocasió, el cantant de Sabadell també va exhaurir les entrades per al concert.

Ara, Dalma presenta 'Via Dalma II', que ja és triple platí i ha estat número 1 a les llistes de vendes durant cinc setmanes. El disc inclou alguns dels temes que es van quedar fora de la selecció del primer disc 'Via Dalma', que es va publicar el 2010 i va esdevenir el disc més venut d'aquell any.

El cantant català interpretarà al Teatre-Auditori l'últim dijous de novembre títols com 'Gloria' i 'Te Amo' d'Umberto Tozzi, 'Senza una donna' de Zucchero i 'La cosa más bella' d'Eros Ramazzotti, així com 'El Mundo' de Jimmy Fontana i 'La Bambola' de Patty Pravo. Totes les cançons són adaptades al castellà, i també hi ha una versió en català del tema 'Senza una donna'. L'actuació comptarà amb el director musical Miguel Ángel Collado als teclats, Cristián Constantini a la bateria, José Vera al baix i Jorge d'Amico a les guitarres.

El concert, que tindrà una durada d'una hora i mitja sense intermedi, començarà a les nou de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.