El músic santcugatenc Gerard Claret rep un homenatge per la seva trajectòria


  • Comparteix:

Gerard Claret, a la presentació de la temporada 2012 de l'ONCA / Font: Àlex Lara

Gerard Claret, a la presentació de la temporada 2012 de l'ONCA / Font: Àlex Lara

L'actual director de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (ONCA) i professor de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, Gerard Claret, serà homenatjat per l'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) en el marc de l'11è Cicle Anna Ricci, 'De nosaltres a vosaltres' que organitza la mateixa entitat. L'homenatge, que tindrà lloc al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, a Barcelona, serà aquest diumenge a les nou del vespre.

El cicle Anna Ricci 'De nosaltres a vosaltres' és un homenatge a la desapareguda cantant. Aquest cicle, que va néixer fa 11 anys, reconeix personalitats del panorama musical català per la seva trajectòria artística a favor de la cultura catalana. El director de l'ONCA, Gerard Claret, ha explicat a Cugat.cat que aquest homenatge, que reconeix la seva carrera d'intèrpret i de docent, l'omple de satisfacció.

Gerard Claret

Qualsevol reconeixement t'omple de satisfacció, tant a nivell personal com a nivell professional.


Durant l'acte, Claret oferirà al públic assistent un concert de mitja hora acompanyat pel seu germà, Lluís Claret. Conjuntament interpretaran l'obra per a violí i violoncel de Zoltan Kodaly. El músic ha explicat que allò que més valora de l'homenatge i del cicle Anna Ricci és la seva tasca de conservació de la cultura musical.

Gerard Claret

El que és important és la difusió de la cultura, les sales de concerts són els museus de la música.


Les entrades es posaran a la venda a la sala de concerts mitja hora abans de l'inici i el preu és de set euros la general i de tres per als socis de l'ACIMC, estudiants i jubilats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.