La banda Free Spirit Big Band presenta el seu nou disc a partir d'avui al Jamboree


  • Comparteix:

La Free Spirit Big Band està liderada per David Mengual / Font: Produccions Jazzer

La Free Spirit Big Band està liderada per David Mengual / Font: Produccions Jazzer

La formació santcugatenca David Mengual Free Spirit Big Band comença aquest dimecres els concerts a la sala Jamboree de Barcelona. El grup pujarà a l'escenari del local cada dimecres de novembre amb un convidat diferent. El preu de l'entrada és de cinc euros anticipacada i sis euros en taquilla. Els concerts començaran a les vuit del vespre i es repetiran a les deu de la nit.

Les actuacions serviran per presentar el seu nou treball, 'Menta, diari sonor', que gravaran l'últim dissabte de novembre. Aquest projecte ha sorgit de musicar una antologia de poemes de David Castillo. El grup ha triat aquest nom perquè considera que la seva música és fresca i natural, efecte similar al que provoca l'olor de menta.

Els temes del nou disc sonaran tots els dimecres de novembre acompanyats de les actuacions de convidats com la cantant Celeste Alías, el guitarrista de David Soler i el músic Toni Belenguer, que toca el trombó, i el flautista Pablo Selnik.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.