Fila Zero proposa la comèdia 'Ai, carai!' per oblidar-se dels problemes quotidians


Temes relacionats

Fila Zero s'atreveix amb l'humor negre amb 'Petits contes misògins' (16/mar/12)


  • Comparteix:

Moment de la presentació de l'obra 'Ai, carai!' que es representarà al Teatre La Unió

Moment de la presentació de l'obra 'Ai, carai!' que es representarà al Teatre La Unió

La companyia Fila Zero torna als seus orígens i programa una comèdia, 'Ai, carai!' al Teatre La Unió. Cinc actors intentaran robar un banc perquè els tregui de la pobresa però tot seran ensurts i enrenous. L'obra, escrita originalment el 1989 per Josep Maria Benet i Jornet, es representarà durant tres caps de setmana al teatre santcugatenc a partir de divendres de la setmana vinent.

El Teatre La Unió acollirà durant tres caps de setmana la història d''Ai, carai!', un grup d'homes que vol atracar un banc i que estaran animats per una periodista que vol triomfar a la seva causa. Així es presenta l'obra que dirigeix Pere Royo i que s'acompanya dels actors Pep Miramunt, Jaume Aler, Òscar López, Jaume Cases i l'actriu que fa de periodista, Anna Canet.

Royo ha destacat que és una obra per oblidar els problemes i per fer passar una bona estona a la gent que s'apropi al teatre santcugatenc.

Pere Royo

És divertida. El que hem buscat és recuperar una comèdia i que la gent vingui a riure, que problemes ja tenim prou fora. El que volem és que la gent s'ho passi bé.


Les representacions tindran lloc els divendres 16 i 23 de novembre a les deu de la nit; els dissabtes 17 i 24 d'aquest mes a la mateixa hora, i els diumenges 18 i 25 a dos quarts de set del vespre. Les entrades tindran un preu de vuit euros per als socis de la Unió, i de 12 per als no socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.