El santcugatenc Àlvar Roda oferirà un recital de cançons a El Siglo


  • Comparteix:

El cantautor santcugatenc Àlvar Roda / Font: Ciutadanspelcanvi.blogspot.com

El cantautor santcugatenc Àlvar Roda / Font: Ciutadanspelcanvi.blogspot.com

La sala El Siglo acollirà aquest dissabte 'No canto en mi mateix', el recital de cançons del cantautor santcugatenc Àlvar Roda. L'espectacle, dirigit per la germana del músic, Meritxell Roda, comptarà també amb l'actuació de la seva neboda, la ballarina Gara Roda i l'acompanyament al piano d'Isabel Mirallas. L'actuació començarà a les deu de la nit.

Àlvar Roda i els seus dos germans, Ignasi i Frederic, eren els membres del grup musical dels anys 70 El Tricicle. El seu estil era el de la Nova Cançó, que es reflectia en les seves lletres, moltes d'elles escrites expressament per a ells per poetes catalans. El cantautor ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta actuació ha volgut recuperar part de les composicions de l'antiga formació.

Àlvar Roda

Em feia il·lusió fer unes quantes cançons com vaig fer ja en el seu dia.


El nom 'No canto en mi mateix' reflecteix la realitat de l'espectacle. Segons ha explicat el cantautor, no canta per a ell mateix, sinó per a tothom que el vulgui venir a escoltar.

Àlvar Roda

És la meva música amb les lletres dels poetes catalans contemporanis.


El santcugatenc oferirà un recital de cançons a partir dels poemes de Pere Quart, Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Joan Vinyoll, Tomàs Garcés, Josep Maria de Segarra i Joan Brossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.