La producció catalana 'Fènix 11.23' centra les estrenes de cinema d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Cartell del film 'Fènix 11.23' / Font: Circusa.com

Cartell del film 'Fènix 11.23' / Font: Circusa.com

La història d'Èric Bertran, un nen de 14 anys que va ser acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge dels productes en català, arriba aquest divendres a les pantalles de Cinesa. A Yelmo s'estrenen fins a vuit pel·lícules diferents, entre les quals destaquen la comèdia nord-americana 'Los amos del barrio' i el film francès 'En la casa'.

Quan tenia 14 anys Èric Bertran va crear un portal web anomenat 'L'ordre del fènix', per demanar l'etiquetatge en català. La Guàrdia Civil de Blanes va rebre la denúncia i va entrar a casa seva per registrar-la. El cas va arribar fins l'Audiència Nacional espanyola on va ser jutjat. Els directors Joel Joan i Sergi Lara porten ara aquesta història, produïda i rodada en català, protagonitzada per Nil Cardoner, a la gran pantalla.

La comèdia arriba a Yelmo amb 'Los amos del barrio', dirigida per Akiva Schaffer i protagonitzada per Ben Stiller, entre d'altres. El film narra com una patrulla de vigilància de barri acaba descobrint una trama alienígena per destruir el món.

El drama i l'humor es barregen a 'En la Casa', el film francès, dirigit per François Ozon, explica la història d'un nen que, animat pel seu professor, escriu una novel·la basada amb la família d'un company seu per la qual sent admiració.

Per als més petits, Yelmo porta als cinemes 'Campanilla, el secreto de las hadas', una nova història de Campaneta, la fada de Peter Pan. Aquest cop, viatjarà fins a 'El bosc de l'hivern', on trobarà la seva germana. El film nord-americà està dirigit per Roberts Gannaway i Peggy Holmes.

El drama arriba amb les pel·lícules 'Buscando a Eimish', 'Todo es silencio' i 'Reality'. Les dues primeres són films espanyols. 'Buscando a Eimish' narra el viatge de Lucas a Alemanya, en busca del passat de la seva parella. De la seva banda, 'Todo es silencio' explica el retorn de Fins com a policia al seu poble natal. Quan torna veu que el seu enemic de la infància lidera una xarxa de narcotràfic i que, a més, ha tingut un fill amb la seva exparella. 'Reality' detalla l'experiència de l'italià Luciano en formar part del programa 'Gran Hermano'.

La nova pel·lícula de l'italià Dario Argento viatja fins a Transilvània. El bibliotecari Harker arriba al poble per treballar per a Dràcula. Harker no triga en descobrir l'amenaça que presenta treballar a prop del vampir.

L'última pel·lícula que s'estrena aquest divendres és el thriller noruec 'Babycall', dirigida per Pal Sletaune. Després d'una difícil relació amb el seu marit, Anne decideix agafar el seu fill petit i mudar-se a una altra casa. La mare compra un intercomunicador de nadons per controlar el seu fill, però comença a sentir-se un soroll estrany i Anne es creu que està escoltant l'assassinat del seu fill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.