La Porta dels Somnis prefereix treure discos més sovint i amb poques cançons


Temes relacionats

La Porta dels Somnis sorteja els seus antics discs entre els fans ( 6/nov/12)

La Porta dels Somnis enregistra una versió de Lax'n'Busto (13/oct/12)

'Un far encès', nou disc de La Porta dels Somnis (13/set/12)


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

La Porta dels Somnis a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

El trio santcugatenc La Porta dels Somnis aposta per publicar discos amb més freqüència, encara que tinguin poques cançons. Després de publicar el seu cinquè treball, 'Un far encès', participar en el disc de la Marató i engegar un sorteig a través del seu Facebook, el grup local ha passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat. (91.5 FM).

El seu últim disc, 'Un far encès', conté 10 temes. En aquest sentit, el guitarrista Jaume Saltor ha destacat que es necessita molt temps per treure un treball amb moltes cançons i que, per a ells, és millor treure discos més sovint i amb menys temes que no esperar-se dos anys i treure'n 20.

Jaume Saltor

Per publicar un dic amb molts temes has de tenir molt de temps. És millor treure discos més seguits i amb menys temes. Va més amb els temps que vivim.


La formació ha participat en el disc de La Marató de TV3, versionant la cançó 'Tornarem' de Lax'n'busto, juntament amb Miguel Bosé i l'Orfeó Català. La cantant Virgínia Martínez ha expressat la il·lusió que els fa el reconeixement de TV3 en participar en la iniciativa, i sobretot perquè és una 'oportunitat de fer una mica de soroll per animar la gent a participar'.

La Porta dels Somnis ha engegat un sorteig dels seus antics projectes a través del Facebook. Tots aquells que han comprat el seu últim disc poden participar-hi enviant una foto del treball i penjant-la al seu perfil.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.