El Teatre-Auditori penja el cartell d''entrades exhaurides' amb 'Incendis'


  • Comparteix:

Clara Segura i Julio Manrique al cartell promocional de l'obra / Font: Teatre-auditori.santcugat.cat

Clara Segura i Julio Manrique al cartell promocional de l'obra / Font: Teatre-auditori.santcugat.cat

L'obra 'Incendis', una de les més exitoses de la temporada teatral de Barcelona, ja ha exhaurit les entrades per a la funció de l'últim divendres d'aquest mes al Teatre-Auditori. El muntatge, protagonitzat per Clara Segura i Julio Manrique, tracta una tragèdia moderna amb evocacions clàssiques, que narra la terrible història d'una família, però també d'un poble i de tota una civilització cultural. La direcció és d'Oriol Broggi.

'Incendis' se centra en la vida d'una jove libanesa, que animada per la seva àvia aprendrà a llegir i escriure per intentar sortir de la misèria rural. Un dia, però, decidirà deixar de parlar, i no serà fins després de la seva mort que els seus fills descobriran els orígens d'aquesta decisió i la veritable història de la seva mare.

Els actors que hi participen són Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Claudia Font, Xavier Ricart i Xavier Ruano, a més de Clara Segura i Julio Manrique.

La funció començarà a les nou del vespre de l'últim divendres de mes i té una durada de tres hores i 15 minuts, amb intermedi. La producció és a càrrec de La Perla 29 i el director és Oriol Broggi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.