El teatre del Casal de Mira-sol acull l'obra de teatre 'Oxigen'


  • Comparteix:

Escena de l'obra / Font: Teatral.net

Escena de l'obra / Font: Teatral.net

El teatre del Casal de Mira-sol acull aquest divendres l'obra de teatre 'Oxigen', escrita i dirigida per l'autora barcelonina Mar Monegal. L'obra és una comèdia que representa què és el que passa després que un matrimoni tingui el seu primer fill. La producció, que començarà a les deu de la nit, té un preu de cinc euros.

L'obra està protagonitzada per Helena Bagué, Francesc Ferrer, Miki Esparbé i Betsy Túrne. 'Oxigen' és el resultat de les observacions de l'autora sobre com canvia la relació d'una parella en el moment en què apareix un fill. Hi ha dues parelles veïnes, molt diferents, que esperen un fill. Tenen el mateix conflicte però ho viuen diferent, uns busquen el nadó desesperadament i als altres els arriba per sorpresa. L'autora ha volgut explicar l'altra cara de la moneda d'aquesta felicitat extrema que significa tenir un fill, aquella més complicada que normalment es queda en la intimitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.