Música i ritme ja donen vida a la sala Hoboken


Temes relacionats

The New Raemon i Bárbara Cuerva, a la sala Hoboken avui (10/nov/12)

Els grups amb components locals Bremen i Mine! inauguren la nova sala Hoboken ( 9/nov/12)

La JNC aplaudeix la posada en marxa de la sala Hoboken ( 9/nov/12)


  • Comparteix:

La sala Hoboken ja es deixa sentir. Els conjunts amb membres santcugatencs Mine! i Bremen han estat aquest divendres els primers en pujar a l'escenari de l'espai, que s'ha inaugurat amb la presentació d'un treball inèdit de Mine i el disc de debut de Bremen. Prop de 600 persones han acompanyat la posada en funcionament de la sala i, amb l'assistència a l'esdeveniment, han obtingut entrades de franc a les sessions club de novembre i desembre.

La sala Hoboken ha pres vida aquest divendres de la mà de Bremen i Mine!, que han omplert de sons i ritme l'espai cultural. El grup Mine! ha aprofitat l'ocasió per presentar el seu nou disc 'La fi del món', que va sortir a la venda fa dues setmanes i ha centrat el repertori de l'actuació. De la seva banda, Bremen ha combinat les seves peces més conegudes amb altres propostes noves en un concert protagonitzat pel pop-rock i el folk. Els membres d'ambdós conjunts es consideren privilegiats per haver inaugurat la sala Hoboken.

Bremen i Mine

Estem contents. L'equip està molt bé, tot apunta que funcionarà. / Sona bé i l'espai és perfecte per fer el que ens agrada a nosaltres.


Prop de 600 persones han assistit a la inauguració de l'equipament, que segons el responsable de l'espai, Carlos Cano, ha estat tot un èxit. Per agrair l'assistència a l'acte, la sala ha premiat el públic amb entrades de franc per a totes les sessions club de novembre i desembre.

Carlos Cano

Estem molt contents, la sala fa molt de goig. El públic té moltes ganes de passar-s'ho bé.


A més, el responsable de l'espai ha explicat que preveuen acollir una edició especial del festival internacional de cinema musical In-edit de cara als propers mesos.

Des del consistori, el regidor de Joventut, Raül Grangé, ha definit la sala Hoboken com 'una oportunitat cultural per a la ciutat'.

Raúl Grangé

La sala és un gran èxit i una oportunitat per a la ciutat, que ara ja disposa d'un nou lloc d'oci per escoltar bona música.


A la inauguració també hi ha assistit el sindicat de músics Dissidència Sònica per mostrar el seu rebuig a la sala i reivindicar un espai públic per als concerts locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.