Els Gausacs es marquen tres castells de 8 com a repte per a la Diada


Temes relacionats

Les entitats de cultura popular es reivindiquen a la Festa de Tardor (10/nov/12)

Els Gausacs continuen en el repertori de 7 per les baixes ( 4/nov/12)

Els Gausacs tornen als castells de 7 per les baixes de la canalla (21/oct/12)


  • Comparteix:

Els Gausacs van descarregar la torre de 8 al Concurs de Castells de Tarragona

Els Gausacs van descarregar la torre de 8 al Concurs de Castells de Tarragona

El 2 de 8 amb folre, el 4 de 8 i el 3 de 8 són els reptes dels Gausacs de cara a la Diada Castellera d'enguany, que tindrà lloc aquest cap de setmana. Dues actuacions, un concert i les matinades del Grabal configuren la celebració d'enguany, que comptarà amb la participació dels Castellers de Rubí, els Sagals d'Osona i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

La diada castellera d'enguany girarà al voltant de tres castells de 8 que la colla santcugatenca vol consolidar, assolint així el nivell que van aconseguir en l'actuació del Concurs de Castells de Tarragona. En la jornada de vigília, que tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de Barcelona, els camises verdes actuaran colze a colze amb els Castellers de Rubí a les sis de la tarda. El conjunt Quatre Vents posarà el punt musical a la jornada amb un concert a dos quarts de set de la tarda. Un dels caps de colla dels Gausacs, Toni Castanyer, ha destacat els objectius dels Gausacs en la diada d'enguany.

Toni Castanyer

Afrontem el repte amb molta il·lusió. Per nosaltres són els castells de més dificultat que podem fer.


Els grallers i timbalers de la colla s'encarregaran diumenge de despertar la ciutat amb les matinades dels Grabals, que recorreran el centre de Sant Cugat a partir de les nou del matí. El punt fort de la jornada arribarà diumenge al migdia a la plaça d'Octavià, que serà l'escenari de l'actuació principal amb els Sagals d'Osona i la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.