El Teatre-Auditori s'emporta el premi ARC a millor programació musical


Temes relacionats

El Teatre-Auditori, nominat a millor programació musical als premis ARC (30/oct/12)


  • Comparteix:

L'equipament municipal s'ha endut el guardó de la 10a edició dels premis

L'equipament municipal s'ha endut el guardó de la 10a edició dels premis

El Teatre-Auditori s'ha endut aquest dilluns el premi a la millor programació musical de teatres i auditoris que atorga l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). L'equipament municipal s'ha imposat al Teatre de Bescanó, al Teatre Bartrina de Reus i al Kursaal de Manresa. L'entrega de premis ha tingut lloc aquest dilluns a la sala Artèria de Barcelona.

Els premis ARC, que enguany arriben a la seva 10a edició, també guardonen grups musicals en les categories de millors gires, ja sigui en sales de concerts, teatres, festes majors i internacionals. També a sales de concerts, festivals o cicles de concerts, i millor mitjà de comunicació o programa musical.

De fet, enguany, els Premis ARC han reformulat les categories per a posicionar-se com els guardons de referència de la indústria musical del directe a Catalunya. Aquesta 10a edició ha comptat amb 48 nominats per a 13 categories.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha estat l'encarregat de recollir el guardó. L'han acompanyat el regidor de Cultura, Xavier Escura, i el de Relacions Institucionals, Francesc Carol, en una gala creada per El Terrat i presentada pel periodista Roger de Gràcia.

Pep Tugues

Que hagin incorporat el Teatre-Auditori de Sant Cugat és molt maco i referma la feina que estem fent a Sant Cugat i al país. Només estar nominats és un magnífic premi.


La gala ha comptat amb actuacions en directe de Mishima, que ha versionat Bob Dylan, Cris Juanico i Salva, que han interpretat The Rolling Stones, i Roger Mas, que ha homenatjat Francesc Pujol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.